Waarom kunststof profielen van Aluplast?

Dynamisch ontwerp

Naar aanleiding van de evolutie in de bouwsector of specifieke eisen van de markt worden permanent nieuwe ontwerpen uitgewerkt in een eigen studiebureau. Dit staat garant voor innovatie en een continue hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Om de constante kwaliteit van de Aluplast producten te garanderen zijn strenge interne controles, van zowel de grondstoffen, de geŽxtrudeerde profielen als de afgewerkte ramen, noodzakelijk. Aan de hand van doelgerichte staalnames worden van de profielen zowel de afmetingen, kleur, krimp, slagvastheid, dichtheid, stabiliteit en hoeklassterkte gecontroleerd. In een volledig uitgeruste laboratorium worden deze testen uitgevoerd volgens de Europese richtlijnen die zijn vastgelegd door de verschillende binnen- en buitenlandse goedkeurings-instanties. Door het voldoen aan deze strenge normen waarborgt Aluplast de uitzonderlijke kwaliteit van hun profielen.

Diversietijd

Aluplast heeft voor elke situatie, elke sfeer het juiste kozijn. Een uniek en kwalitatief hoogstaand kozijn in elke serie. KK Kozijnen kan u adviseren, soft line, round line of classic line, met Aluplast profielen biedt u uw klanten de ultieme mogelijkheid tot de beste keuze voor het juiste kozijn voor de beste prijs. KK kozijnen en onze Poolse toeleveranciers dragen zorg voor kwaliteit en een gegarandeerde omzet.